Kosova Forum

Me sa duket ju nuk jeni te Kyqur.Ju Lusemi Te Kyqeni Apo Te Regjistroheni Ne Forum Ku nuk merr me shum se 30sec kohe

Ec Me Brezat e Ri

Mire Se Vini Ne Forumin e : " Kosova-Forum "

  Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Share

  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:15 pm

  Në këtë temë mundë të postoni vetëm filma vizatimor (Islamike)

  Selam alejkum


  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:19 pm

  Film - Habili dhe Kabili i dubluar në Shqip 1/5  Last edited by RefreSh on Sun Jun 14, 2009 4:22 pm; edited 1 time in total


  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:20 pm

  Film - Habili dhe Kabili i dubluar ne Shqip pjesa 2  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:22 pm

  Film - Habili dhe Kabili i dubluar ne Shqip pjesa 3  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:23 pm

  Film - Habili dhe Kabili i dubluar ne Shqip pjesa 4  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:23 pm

  Film - Habili dhe Kabili i dubluar ne Shqip pjesa 5  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:43 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip


  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:43 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip pjesa 1  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:44 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip pjesa 2  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:44 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip pjesa 3  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:45 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip pjesa 4  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:46 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip pjesa 5  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:47 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip pjesa 6  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
  MBerisha
  Webmaster
  Webmaster

  Gjinija: Male
  Postimet: 4625
  Vendodhja: N'Real Madrid
  Reputation: 33
  Pikët: 1502
  Registration date: 2008-10-27

  Re: Filma vizatimor te dubluar ne shqip

  Post by MBerisha on Sun Jun 14, 2009 4:48 pm

  Filmi Jetimi i dubluar ne shqip pjesa 7  _________________
  Eshhedeu en la ilahe il lallah ve eshhedeu enne muhammeden abduhu ve resuluhu
   Current date/time is Fri Oct 24, 2014 4:04 pm